Anki Anki

Anki Vesanen

Lite om mig själv...

Hej jag heter Anki Vesanen och äger samt driver Klipphuset på Hallegatan 13 vid Vågmästarplatsen, centrala Hisingen. Köpte Salongen 1999 så det har blivit några fantastiska år här och kommer bli många år till. Den utvecklingen som området genomgått och håller fortfarande på är så spännande.

Jag har skapat med mina händer i hela mitt liv. Har det inte varit hår så har det varit med penseln....
Mitt måleri har jag sammanflätat med mitt klipperi nu på senare år.

Har inrett ett minigalleri på salongen. Detta är det bästa av två världar....
Vill du följa mig på Instagram och Facebook så gå in på artbyanki.se så hittar du rätt där. Eller följ Klipphusets Facebook och Instagram, där lägger jag upp erbjudande samt annan info tex semestertider.

Tack för att du väljer oss på Klipphuset... Du berikar vårt frisörliv..

Vi ses/ Anki

Lena Lena

Lena Hedlund

Anställd

Lena har jobbat i många år som frisör. Hon är en grym på färgbehandlingar, men är väldigt tydlig om behandlingen går att genomföra på ditt hår. Vi vill verkligen göra vårt bästa så du som kund blir nöjd. Folieslingor eller slingor i hätta eller varför inte en permanent, allt går att boka online på bokadirekt.se.

Lena är salongen klippa, hon är alltid ett steg före. Lenas intressen är prinsen Bonzo en lite herre i sina bästa år. Han är alltid med på salongen. Sen att glida runtomkring på bönpallen med Leifs Harley Davidson är ju inte helt fel.

Välkommen att boka tid hos bästa Lena.

Sandra Elev

Tina Jarhage Emanuelsson

Hyrstol

Behörig frisör med frisörlicens
Uppdatering kommer...
Tidsbokning

Boka online
eller ring
tfn: 031 - 51 11 30

Adress

Vågmästareplatsen
Hallegatan 13
417 02 Göteborg